úterý 5. května 2015

Holky sem a kluci tam



Jsem holka odchovaná Strahovem, drsným životním prostředím, které se neptá, kdo je kdo. První zkušeností bylo bydlení na bloku číslo 5 během studia na střední, kde jsem žila v domnění, že značka holky značí toalety pouze pro holky. To jsem ještě nevěděla, že opak je pravdou. Zjistila jsem to, jen co jsem vylezla ze sprchy tak, jak mě pán Bůh (vlastně mamka s taťkou) stvořil, a nějaký kluk, co si u umyvadel čistil zuby, se ohlédl a čuměl. Ehm, aspoň jsem mu, doufám, udělala radost :D. Nebudu vám nic namlouvat, v 17 to zažít není ultra boží a tak si to pamatuju dodnes. A sem-tam to dávám k dobru nad půllitrem skvělýho Radka v hospodě (jeden prosím expres do Seoulu!), protože s odstupem času to je skvělá historka. O to všechno jsou ale Korejci totálně ochuzeni! Ale začněme od začátku… 

V Koreji jsou ještě někde střední školy rozděleny na holčičí a klučičí (na netu jsem se dočetla, že to už není pravda, ale kecaj, moje spolubydla jest toho jasným důkazem). Což ve skutečnosti znamená, že jim děsně chybí kontakt s opačným pohlavím, páč středoškoláci tu tráví ve škole i přes 12 hodin denně! Si to představte, já bych si hodila mašli! A ejhle, Korejci mají občas stejné uvažování… Mají tu i díky tomu nejvyšší procento sebevražd mladých lidí na světě, což je pekelný... Občas by jim prospěl jiný styl učení a braní školy (aneb dokumentace mého psaní eseje o 1500 slovech v angličtině o jednom hrnci a nějakých sochách o tom, čím jsou pro mě tak zajímavé!).

No, každopádně se tu na tom najdou i veselejší stránky pro nás Evropany. Všichni se tu furt ošahávaj! Pamatujete, jak se na základce holky vodily za ruce? Hrozně cool a in? Tak tady to praktikují ještě na vejšce! A co hůř, nedělej to jenom holky! Kluci se pořád ochmatávaj taky! Například si sedím v poslední lavici ve škole a kluk vedle sedícímu klukovi prostě začne masírovat rameno, jen tak! Prosim, že cože? To kdyby bylo v Čechách, tak na ty dva přilítne spousta „veselých“ vtípků… Je to fakt zvláštní! Upgrade z 6.5.2015: Dneska se dva kluci před hodinou normálně objímali. Takovýto jak jeden sedí, druhý k němu přijde a zezadu ho obejme a dá si hlavu na jeho rameno. Pomoooc!

Druhou peckou, kterou jsem se snažila uvést veselým příběhem ze začátku, jsou tu koleje! Oddělené! Striktně! Holky sem a kluci tam! Jasně chápu, ale že to bude až tak striktní, že by holka neměla navštívit jinou holku, protože je z koleje, co se jmenuje jinak? Mě teda přijde, že se zbláznili. A zbláznili se ještě víc, protože kolejděděk je CHLAP! A ten klidně může BEZ ohlášení a zazvonění vpadnout k vám na pokoj a vůbec ho nezajímá, jestli jste zrovna ve sprše, ve spodním prádle nebo jestli spíte. A zařídí si, co potřebuje.  Což mě vždycky může fakt nas..... Každopádně i zde se najde výjimka - mezinárodní kolej, která jediná je mixlá holky + kluci. Kde si ale taky kamarádku přivést nemůžete pokud nebude ze školy, nebo možná z koleje, a nebo možná je to i fuk. Jinak prostě budete vykopnuti na ulici... Důkaz níže.
A když už jsme u těch holek a kluků, tak pár zajímavostí. Sex je povolený od 18 s tím, že Korejky maj nějaké nepsané pravidlo 100dní, po kterých se už může. (Jen tak matně si vzpomínám na nějaké české pseudopravidlo o tom, že aspoň až na 3. rande, ehm…) Ale co si za těch 100dní chudáci kluci prožijí? Moje spolubydla klidně nechává svého přítele (který zhodnotil mého přítele jako very handsome – už jste někdy kluci o klukovi řekli, že je pohledný? Uiii!) i HODINU A PŮL venku před kolejí a sama se přemalovává, pouklízí, lakuje nehty, točí řasy, leští čočky, přemejkapovává se, telefouje s kámoškama, přečte zprávy na fejsíčku a pak se milostivě vydá za ním. Myslím, že by mi všichni kluci z Čech za tu dobu utekli na pivo s kámošem. No nic.. 

Každopádně na rozloučenou dám hádanku. Víte, proč mají Korejci kreslené porno? :D  

2 komentáře:

  1. Neříkej, že Tooma z tý mezinárodní koleje vyexpelovali :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tom byl v guest housu, takže se to na něj nevztahuje..:D Na to tu máme jinýho experta Čecha :D

      Vymazat